VC ODI staat voor een veilig sportklimaat waar iedereen de volleybalsport kan bedrijven op het niveau en in de intensiteit, die past bij het individuele lid. Om dit te stimuleren en uit te voeren heeft het bestuur op aangeven van de trainers/coaches een aantal kernwaarden benoemd, die gelden voor alle niveaus in de club. De beginletters van de kernwaarden vormen samen VC ODI:

  • Verantwoordelijk
  • Collectief
  • Ontwikkeling
  • Diversiteit
  • Inspiratie

De kernwaarden gelden voor iedereen in de club. Het bestuur, de trainers/coaches en de overige vrijwilligers zullen zoveel mogelijk stimuleren dat de kernwaarden ook inhoud krijgen.

In het seizoen 2019/2020 komt VC ODI met 13 teams uit in de regionale competitie van de Nevobo, Regio Zuid. Het eerste dames team komt hierbij uit in de 2de divisie en het eerste heren team in de 1ste klasse. Daarnaast hebben we een grote recreatieve selectie bestaande uit 8 damesteams (uitkomend in de Nuvoc-competitie) en 3 herenteams (uitkomend in de Geldrop-competitie). Ook voor de aller jongsten (4 tot 11 jaar) zijn er mogelijkheden in een van onze 4 CMV groepen.

Onze thuishaven is sporthal De Klep aan de Sportparklaan 4 in Middelbeers. Hier worden zowel de trainingen als de wedstrijden gespeeld.

Als je interesse hebt om ook te gaan volleyballen bij VC ODI dan kun je natuurlijk eerst een paar keer komen kijken om te zien of het bevalt. Kijk bij lid worden.