Lid worden

Natuurlijk mag je eerst een paar keer komen kijken om te zien of het bevalt. Als je lid wilt worden word je, afhankelijk van je spelniveau en leeftijd, bij een team ingedeeld.

Als je lid wilt worden van volleybalclub ODI, doe dan het volgende:

  1. Print het inschrijfformulier uit
  2. Vul het volledig in
  3. Mail het naar de T.C. (Technische Commissie) van Odi: 

Download hier het inschrijfformulier.

Je kunt lid worden bij ODI vanaf de leeftijd van 4 jaar. Je mag dan 1x per week meedoen in onze volleybalspeeltuin waar we op een speelse manier beginnen met oefeningen en balcontact. Vanaf 6 jaar kun je echt beginnen met trainen en wordt er periodiek een toernooi gespeeld met kinderen van jouw leeftijd.

Als je meer informatie wilt over je lidmaatschap bij ODI stuur dan een mail naar .
Een wijziging van je persoonsgegevens of email adres kun je doorgeven aan .

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk en met vermelding van de reden van opzegging. Als je je lidmaatschap wilt opzeggen stuur dan een email naar . Belangrijk: de datum van ontvangst van de mail is de datum van opzegging. In plaats van je lidmaatschap opzeggen kun je je lidmaatschap ook omzetten naar rustend lid. Je neemt dan geen deel aan trainingen en wedstrijden, maar je kunt wel blijven deelnemen aan ODI-activiteiten.

Contributie

Een volleybalseizoen duurt van 1 juli t/m 30 juni. De contributiebedragen vind je in onderstaand overzicht. Het bestuur doet elk jaar in de Algemene Leden Vergadering (ALV) een voorstel v.w.b. de hoogte van de contributies.  De contributies worden vervolgens door de ALV vastgesteld.

Je contributie betaal je met een automatische incasso in 2 of 3 termijnen. De eerste termijn (EUR 50) betaal je bij aanvang van het seizoen op 1 juli en is een aanbetaling. Odi moet op dat moment nl. kosten gaan maken zoals inschrijving bij Nevobo en inhuren van trainers. Alleen als je je lidmaatschap vóór 1 juli opzegt betalen we de aanbetaling terug. De tweede termijn betaal je in november. Als je een 2e of 3e extra training hebt dan worden de kosten daarvan in maart geïnd.

Ouders die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum kunnen een beroep doen op Leergeld of op het Jeugd Sport Fonds. Meer informatie vind je op de site: www.leergeld.nl of op www.jeugdsportfonds.nl.

Blessures, zwangerschappen, studies, buitenlandse stages, verhuizingen enz. zijn niet het risico van Odi. Terugbetaling van de contributie om deze redenen kan slechts in uitzonderlijke gevallen plaatsvinden. Verzoeken hiertoe zullen per geval bekeken worden.

Als je meer informatie wilt over contributies en betalingen stuur dan een email naar

Seizoen 2021/2022 
Volleybalspeeltuin€80,00
CMV€100,00
- 2e training€70,00
Jeugdleden€145,00
-2e training€90,00
Jeugdleden (uitsluitend trainen)€90,00
Senioren€245,00
- 2e training€90,00
Senioren (uitsluitend trainen)€150,00
Senioren (uitsluitend nevobo-wedstrijden)€170,00
Recreanten€150,00
Rustend lid€30,00