Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. De afgelopen dagen zijn de TC en het bestuur van onze club druk bezig geweest om hiervoor een goed en overzichtelijk plan op te stellen. Op dit moment mag de jeugd t/m 18 jaar alleen nog maar buiten sporten binnen de eigen gemeente. Wij zijn op zoek gegaan naar een geschikte locatie en dankzij de geweldige gastvrijheid van de gilde st. Joris Middelbeers hebben we die gevonden.  

Vanaf woensdag 6 mei worden de training hervat op het grasveld van gilde st. Joris Middelbeers(achter de zwartmikkers, Vestdijk 17A. Wij zijn hier ontzettend blij mee.  

Om alles goed te laten verlopen willen we jullie vragen om het protocol met bijgevoegd trainingsrooster goed door te lezen. Deze vind je via deze link. Aanvullende informatie:

  • De trainers staan ook in het trainingsrooster. Wij vragen iedereen zich hier aan te houden en niet eerder dan vijf minuten voor aanvang te arriveren op het veldje.  
  • Op de locatie zijn geen kleedkamers aanwezig. Hierdoor vragen wij iedereen om in sportkleren naar het terrein te komen en na de training thuis te douchen. Ook vragen we iedereen om vooraf thuis naar het toilet te gaan. Wij zullen ervoor zorgen dat er altijd een toilet beschikbaar is, maar dit proberen we zoveel mogelijk te vermijden, vanwege de hygiëne. Neem zo min mogelijk aan spullen mee en zorg dat hetgeen dat je meeneemt (jas, kleine tas, gevulde drinkfles) van naam is voorzien. Wij zorgen dat deze spullen een veilige plek krijgen tijdens de training. 
  • Spelers dienen via de rechterzijde van het pad (langs de hal van de Zwartmikkers) naar de training te komen. Na afloop van de training zullen zijn via de linkerzijde van het pad weer weggaan. De trainers zullen dit aangeven en coördineren. Ouders/verzorgers die hun kind wegbrengen en ophalen, worden gevraagd hun kind voor aan de weg (Vestdijk) af te zetten en niet het terrein van de Zwartmikkers op te rijden.
  • Traint uw kind in de vroege groep, dan dient hij/zij de fiets te plaatsen aan het eind van de betegeling aan linkerzijde. De late groep kan hierdoor hun fiets kwijt aan de rechterzijde. Hierdoor heeft de vroege groep, minder kans op groepsvorming met de late groep. Wij vragen iedereen om zich hier aan te houden. 
  • LET OP! Aanwezigheid van ouders/verzorgers bij de training is niet toegestaan en wij vragen uw begrip hiervoor. 
  • We mogen alleen op de trainingstijden gebruik maken van het terrein. Voor en na de trainingstijden is het ‘verboden’ gebied. Het is dus niet toegestaan om zonder begeleiding een balletje te slaan.  

Wij wensen iedereen veel plezier bij het hervatten van de trainingen!