Coronaprotocol

Naar aanleiding van de persconferenties van 2 en 12 november gelden voor VC ODI en het betreden van onze sporthal De Klep de volgende maatregelen:

  • Publiek is niet toegestaan;
  • Iedereen van 18 jaar of ouder die de Sporthal De Klep (inclusief de kantine) in wil, moet in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (QR code). Dit is ongeacht de rol of functie die iemand bekleedt. Oftewel ook trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, scheidsrechters, alle vrijwilligers etc. dienen een QR code te hebben;
  • Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

De controle gebeurt als volgt:

De aanvoerders (of een door de aanvoerder aangewezen persoon) van de ODI teams zijn zowel bij trainingen als wedstrijden verantwoordelijk voor het controleren op QR bij hun team. Bij wedstrijden zijn zij ook verantwoordelijk voor het controleren van QR en ID van het team van de tegenstander.

Het controleren of iemand een geldige QR heeft, gebeurt met de Corona Check Scanner-app.

De kantine sluit om 20.00 uur. De kleedkamers en douches zijn gewoon open. Het advies/verzoek is wel om zoveel als mogelijk thuis om te kleden en te douchen en, zeker na sluitingstijd van de kantine, niet langer in de sporthal te blijven dan nodig is.

Verder blijven de basisregels gewoon van kracht, zoals thuisblijven en testen bij klachten, geen handen schudden en het regelmatig wassen van je handen.

Tot slot nog het verzoek om als iemand om uw QR-code en/of ID vraagt diegene niet in verlegenheid te brengen door discussies aan te gaan. Diegene doet slechts wat hem/haar wordt gevraagd en we proberen op die manier toch het volleyballen nog zoveel als kan mogelijk te maken.

Bij vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via